Dagens film-dubbel: Frakta brädor

I sista delen av veckans instrumentpanelsfilmer, visar vi inte bara ett, utan två sätt som man nog inte ska frakta brädor på. Se filmerna här!

Har du varit till en brädgård och handlat bräder som du ska frakta hem, så finns det vissa saker att tänka på. Till exempel kan det vara bra att fördela lasten så att alla hjulen på bilen belastas någorlunda jämnt. Detta har uppenbarligen inte föraren av skåpbilen i det första av filmklippen nedan tänkt på. Den ojämna lasten gör till och med att ett av framhjulen är helt fritt i luften, vilket måste påverka köregenskaperna markant.

Dagens andra film visar ytterligare ett innovativt, eller möjligen korkat, sätt att transportera brädor på. Föraren av denna Nissan Skyline (den hette så på vissa marknader, men vi känner den också som Infiniti G35), har nämligen valt att lägga brädorna på tvären, rakt genom bilens öppna sidorutor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!