Dagens film: Snabba reaktioner

När en fotgängare oväntat dyker upp framför bilen gäller det att ha snabba reflexer för att rädda situationen. Det kan man säga att föraren av denna Lada Samara sedan har. Se filmen här!

Riskabla situationer kan uppstå snabbt i trafiken, som exemplevis när en fotgängare oväntat dyker upp framför bilen, genom en lucka i en bilkö i motstående körfält. Då gäller det att ha snabba reaktioner för att rädda situationen. 

Föraren av denna Lada Samara i sedanversion, som vi ser genom en instrumentpanelskamera hos bilen bakom, kan sägas ha just det när han gör en snabb undanmanöver utan att träffa vare sig fotgängaren eller bilarna i kön i motriktat körfält. Filmen ser du nedan!

Det är sommar, kanske har du semester eller precis kommit tillbaka från den, och vi tänker att det kanske kan vara uppskattat med lite mer lättsamma notiser – därför ger vi er en rolig, häftig eller på annat sätt spektakulär instrumentpanelskamera-film varje dag nu i veckan. Mycket nöje!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!