Dagens ryska film: Akta höjden

Har man en relativt hög bil, exempelvis en lastbil med en kran på, och kommer till en varning för låg maxhöjd kan det vara bra att ha koll på hur hög ens bil är. Och annars ta det lugnt och se om det går vägen. Inte så i Ryssland. Se filmen här!

Kör man i en lastbil med en kran på och kommer till en låg passage, där det varnas för en begränsad maxhöjd, så kan det vara bra att ha koll på hur hög ens fordon är. Har man inte riktigt koll på det kan det vara en bra idé att ta det lugnt och kolla ifall allt går vägen.

Eller så gör man som denna lastbil, som körde över Rudnevsky-bron i Vladivostok, Ryssland, i juli i år, och satsar allt på att det går vägen – och om det inte riktigt gör det, så att säga, fortsätta som om inget hänt. Se filmen nedan.

Det är sommar, kanske har du semester eller precis kommit tillbaka från den, och vi tänker att det kanske kan vara uppskattat med lite mer lättsamma notiser – därför ger vi er en rolig, häftig eller på annat sätt spektakulär instrumentpanelskamera-film varje dag nu i veckan. Mycket nöje!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr