Dagens ryssfilm: Obehaglig överraskning

Möter du en omkörande lastbil i en kurva på en smal landsväg måste det sägas vara en obehaglig överraskning. Dagens film visar hur det kan gå när det är riktigt nära ögat.

Omkörning i uppförsbacke, före en kurva och på smal landsväg är inte alltid en god idé. Särskilt inte om du kör en lastbil och ska köra om en annan lastbil. I det stora landet i öster, Ryssland, är dock ingenting omöjligt att stöta på. 

I denna film, fångad av en kamera monterad på instrumentpanelen, får vi följa med i en mötande bil, som får en, milt uttryckt, obehaglig överraskning när han stöter på ovan nämnda scenario efter en kurva. Och nog är det riktigt nära ögat. Se filmen nedan.

Det är sommar, kanske har du semester eller precis kommit tillbaka från den, och vi tänker att det kanske kan vara uppskattat med lite mer lättsamma notiser – därför ger vi er en rolig, häftig eller på annat sätt spektakulär instrumentpanelskamera-film varje dag nu i veckan. Mycket nöje!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!