Den ultimata superbilsamlingen?

I Bahrain i mellanöstern finns kanske en av världens mest välkomponerade bilsamlingar. I varje fall om man tycker om sportbilar, och speciellt supersportbilar...

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Samlingen, som består av ett okänt antal sport- och supersportbilar, ägs av Khalid Mohammed Abdulrahim. Abdulrahims byggbolag har byggt både Bahrain International Circuit och Abu Dhabi Formula 1 Circuit (där F1-världsmästaren Nico Rosberg korades i dag).

I filmen ovan läggs fokus på fem av samlingens supersportbilar – McLaren F1, Porsche 911 GT1, Mercedes CLK GTR, Maserati MC12 och Ferrari Enzo. Det är helt enkelt en film för den som vill drömma sig bort och grotta ner sig i fem legendariska bilars historia.

I samlingen finns även Ferrari 288 GTO, F40, F50 och LaFerrari. Dessutom Lamborghini Miura, Reventon, Murcielago LP670-4 SV och Aventador SV. Sen så finns det naturligtvis fler Porschar – Carrera GT, 918 Spyder och GT3 RS 4.0. Och vi ska ju inte glömma McLaren P1, Mercedes SLR, Shelby Cobra och Bugatti Veyron. Utöver dessa läckerbitar finns där många, många fler. Bland annat ska där finnas en Ferrari 250 GTO – ni vet en sån där riktig dyrgrip – men det är bara ett rykte...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!