070529_antas

Det kallar vi en skräddarsydd bil!

Det här är italienska Antas som tillverkas av företaget F&M. Men den behöver inte se ut exakt så här, det bestämmer du och även vilken motor som ska användas...

Antas har drag från italienska sportbilar mellan 1930 och 1960. Exakt vilken form bilen får bestämmer du själv. F&M knackar hela bilen åt dig i aluminium. När formen väl är bestämd beslutar du dig för vilken bil som ska lämna ifrån sig de mekaniska komponenterna. Tre förslag är Ferrari 599, BMW M6 och Dodge Viper. Det är hur som helst du som fixar fram donatorn. Elva månader efter att du lämnat ifrån dig denna ska din nya bil stå klar lovar F&M. Under tiden får du på företagets bekostnad hälsa på och titta på hur bygget går. Det låter ju kanon men det kostar förstås en slant. Fyra miljoner närmare bestämt och då ingår inte donatorn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!