110504-vinn grävmaskin

Din chans att köra en riktig grävmaskin!

Nu har du chansen att få uppleva hur det är att sitta bakom spakarna på en riktig grävmaskin. Det enda du behöver göra är att gissa vilken bil det är som gömmer sig på bilden.

Kör bil gör nog de flesta av oss som läser här. Men hur är det att glida omkring med en grävmaskin på ett antal ton och samtidigt styra en grävskopa med spakarna? Förmodligen är det många av er som inte vet hur det känns.

Därför bjuder vi nu dig på chansen att få ratta en riktig grävmaskin. En upplevelse som du garanterat kommer att kunna bära med dig för resten av ditt liv. Tävlingen, som presenterades av teknikensvarld.se i samarbete med Dina Försäkringar, går helt enkelt ut på att du ska gissa på vad det är för bil som bilden nedan visar samt att du ska motivera till varför just du ska vinna grävmaskinsupplevelsen. Måndagen 9 maj presenterar vi vinnaren av tävlingen och förhoppningsvis blir vinnaren lika vass som grävmaskinist Jonny Pettersson som i filmen nedan visar hur stadig på handen man kan vara.

Så här tävlar du

Ta en titt på bilden nedan. Klicka på den för att se den i större format. När du tror du vet vilken bil det är klickar du här för att fylla i ditt svar, din motivering till varför just du ska vinna samt dina kontaktuppgifter.

Lycka till!

Grävmaskinen på bilden ovan är endast symbolisk för tävlingen. Det är inte maskinen på bilden du får köra.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!