Finn ett fel...

Vänta lite här nu – det är någonting som inte stämmer med denna Tesla model S! Brukar elbilar ha avgasrör?

Så sent som förrförra helgen skrev vi om att nya Audi SQ5 troligtvis tagit hem priset för de mest konstgjorda avgasrören, med tanke på den prestandamodell som den ska vara. Men nu får vi nog ta tillbaka det där priset och i stället tilldela det en Tesla Model S som har siktats i Hongkong. Med fyra pipor i den bakre kofångaren!

För visst är det väl så att elbilar inte brukar ha avgasrör... för att de inte behöver någonstans att släppa ut avgaserna... för att det inte bildas några avgaser? Kanske har Tesla-ägaren gått på den gamla myten om att ju fler avgaspipor, desto snabbare bil. Eller så ångrar ägaren helt enkelt sitt bilköp och vill hellre ha en fossildriven bil. Eller så skäms ägaren över att köra elbil.

Ja ja, många är frågetecknen, men vad vi alla undrar är väl om bilen också kompletterats med exteriöra högtalare som ger en matchande ljudbild till avgasrören? Eller är det måhända den första fossil-konverterade elbilen vi ser här?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!