Polestar 1 till Sverige redan vid start

Nu står det klart att Sverige tillhör de utvalda länder där sportladdhybriden Polestar 1 lanseras först.

Kina, USA, Tyskland, Norge, Nederländerna – och Sverige. Där har du länderna som Polestars första modell, kallad 1, lanseras först någon gång i mitten av 2019. I dessa länder kommer Polestar att öppna världens första så kallade Polestar Spaces, anläggningar där kunderna ”fysiskt kan interagera med varumärket”.

Länderna är utvalda baserat på befintligt kundintresse.

När Polestar 1 lanserades på nätet i mitten av oktober mottog Polestar en intresseanmälan i minuten. Dessa intresseanmälningar kommer att konverteras till ordrar i början av 2018.

De som anmälde sitt intresse accepterade den nya köp- och ägandemodellen i prenumerationsform. En månatlig prenumerationsavgift täcker allt – bil, service, försäkring och mycket mer.

Polestar 1 är en 2+2-sitsig laddhybridcoupé med en 2,0-liters bensinmotor och två elmotorer. Tillsammans utvecklar de 600 hästkrafter. Det absolut unika med modellen är räckvidden på el; 15 mil – betydligt längre än någon annan laddhybrid i dag.

Läs gärna mer om Polestar 1 här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!