Privatleasa laddbar bil för under 3 000 kronor!

Vill du testa en laddbar bil utan att betala 300 000 kronor? Då är privatleasing lösningen. Vi har jämfört utbudet på privatleasingmarknaden och hittat två vinnare – Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och Nissan Leaf.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Efter coronastängningen av många marknader har konkurrensen till slut hårdnat även bland elbilar och laddhybrider. För att få kunderna att nappa gäller det att sockra erbjudandet. Då är ett nedsatt pris på privatleasing en vanlig lösning. För importören betyder det att man blir av med bilarna utan att behöva skriva rea med röda bokstäver i den ordinarie prislistan.

Det är framför allt två modeller som sticker ut som riktiga kap. Den ena är Kia Ceed SW Plug-In Hybrid. Den nya kombimodellen har ett listpris på 339 900 kronor som efter miljöbonusavdrag för laddhybrider blir nästan exakt 300 000 kronor. Det är ett mycket konkurrenskraftigt pris, men det är leasingerbjudandet som verkligen sticker ut. Kia-importören tar vid skrivandet av denna artikel 2 995 kronor per månad för ett privatleasingkontrakt på 36 månader med max 1 500 mil per år, inklusive ett serviceavtal som är värt 175 kronor per månad.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!