Foto: Volkswagen

Se Volkswagen ID.4-världspremiären live här!

Alldeles snart är det premiär för Volkswagens andra elbil i ID-serien. Se eventet live här på teknikensvarld.se.

Bilen är nu officiell, du kan läsa allt om Volkswagen ID.4 här.

Volkswagen har redan presenterat C-segmentstora elbilen ID.3, och nu i september har leveranserna till svenska kunder inletts. Nu är det dags av vända blickarna mot nästa modell i ID-familjen, nämligen elektriska suven ID.4 som har världspremiär i dag, ett evenemang du kan följa här nedan.

Volkswagen ID.4 presenterades som konceptbil redan för tre år sedan och så sent som i somras dök de första riktiga bilderna på modellen upp på nätet. Bilderna kom från Kina och visade två olika modellversioner.

EXKLUSIVT: Så är Volkswagen ID.4 att köra

Alldeles nyligen var Teknikens Värld, som enda svenska media, iväg på en exklusiv provkörning av ID.4 som då var delvis maskerad likt den bil du ser på bilden ovan. Som uppladdning inför världspremiären klockan 17.00 i dag kan du redan nu få ett hum om hur den elektriska suven upplevs bakom ratten.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!