Tesla Model 3 visas i mars – i dubbel uppsättning

Det är ännu något år kvar tills det att vi får se Teslas instegsmodell Model 3 på vägarna. Men redan i mars uppges vi få se Model 3 i konceptversion. Dubbelt upp dessutom.

Det är inte förrän om drygt ett år som Tesla förväntas visa sin instegmodell, Model 3, i produktionredo skick. Redan i mars i år kommer vi dock få en försmak av bilen, och nu rapporteras det att det kanske inte bara blir en modell som visas upp – utan två.

Model 3, som ska kosta från 35 000 dollar och hamna i storleksklassen av BMW 3-serie, kommer nämligen inte bara i en karossversion. Redan som koncept ska vi få se både en sedan och en fyrhjulsdriven crossoverversion av Model 3.

Den nya modellserien kommer inte bara att bli mindre än storasyskonen Model S och Model X, utan kommer även att ha ett mindre batteripaket. Trots det förväntas en räckvidd på över 30 mil på en laddning.

https://www.facebook.com/olav.medhus.9/videos/1320843507941144/

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!