En fantastisk titt på Elvis BMW 507

BMW 507 är en modell man knappt kan få nog av, än mindre om den har varit i ”The Kings” ägo. Här är historien om Elvis Presleys BMW 507 på film.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

YouTube-kanalen Petrolicious brukar göra vackra filmer om minst lika vackra och intressanta bilar och denna gång utgör inget undantag. I deras senast film, upplagd i går, får vi följa med Klaus Kutscher som har haft ansvaret för restaureringen av den BMW 507 som ägdes av Elvis Presley. Han berättar mer om bilen och hur den återgick till ursprungligt skick och varför den numera är vit. Elvis lät nämligen lackera bilen röd då han till sist inte orkade med att få den nedkladdad med telefonnummer. Kvinnorna använde nämligen sina röda läppstift till att försöka få kontakt med ”The King”.

Nu är det dags att titta på filmen där vi för första gången också får höra V8:an spinna ljuvligt längs med vägarna på och runt Laguna Seca i Kalifornien.

Läs gärna mer om Elvis BMW 507 och dess historia här.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!