En miljon miles i Porsche 356

Guy Newmarks Porsche 356 från 1964 har precis slagit om till en miljon miles. Porsche nappade naturligtvis och gjorde en film om hur det är att ha en 356 som trotjänare.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

72-årige Amerikanen Guy Newmark fick sin Porsche 356 i present av sin far när han gått färdigt skolan. Fadern köpte bilen när den var tre månader gammal, och nu har den alltså precis nått en miljon miles, eller drygt 160 000 mil.

Regelbundet underhåll har gjort att bilen kunnat köras så pass långt. Newmark använder bilen till allt. Vart han än ska så åker han i sin klarblå 356:a, som han kallar "Blu". Han säger att varje gång han parkerar bilen, så vänder han sig om och ser på den. Och inget kommer att förändras, bilen kommer fortsätta att användas som bruksbil. Alla de år som har gått sedan bilen köptes av fadern har varit fantastiska, och det kommer även framtiden att vara, menar Newmark.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!