Envis cykeltjuv jagar körande bil

Vissa tjuvar är beredda att jobba hårdare än andra. Här har vi en envis cykeltjuv som har bestämt sig för att han absolut måste stjäla just den cykel som hänger bak på en körande bil.

Så sent som i går kväll fick vi bevittna ett 

väpnat rånförsök mot en Porsche-förare i Sydafrika. Konklusionen efter den filmen var att det gäller att ha koll på sin omgivning och att vara beredd på det mesta. Här har vi ett helt annat exempel på samma tema – denna gång från England.

En dyrbar landsvägscykel hänger fastspänd bak på en bil. Bakom bilen cyklar en man på, vad vi kan anta är, en inte fullt lika dyrbar cykel. Den cyklande mannen får syn på landsvägscykeln bak på bilen och bestämmer sig för att byta upp sig. Men det blir inte riktigt lika enkelt som han från början antagligen hade tänkt sig. Bilen rör sig nämligen nästan hela tiden och cykeltjuven får därför jobba ganska hårt med sitt stöldförsök...

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!