070516_tvtv_ferrari

Exklusiva Ferrariprovkörningar i nya TV-TV

Häng med från början! I dag är det premiär för vår nya tv-satsning TV-TV. På teknikensvarld.se kan du från och med nu se tv-inslag om flera av bilarna vi skriver om i varje nummer. Först ut är Linus Pröjtz underbara tv-reportage från England med klassiska Ferraribilar.

Fakta, tekniska förklaringar och till exempel reservdelspriser gör sig allra bäst i text, i tidningen Teknikens Värld. Däremot har vi på redaktionen alltid svurit över att vi inte kunnat förmedla motorljud och rörliga bilder till våra läsare när vi provkört bilar. Nu har vi dock tagit steget och kan ge dig som läsare och tittare en komplett bilupplevelse. Fördjupning, förklaring och välskriven text i tidningen samt känslofyllda tv-reportage på teknikensvarld.se

Vi tillönskar dig mycket njutning och ber dig titta till TV-TV minst en gång i veckan eftersom provkörningarna och nyheterna kommer att dugga tätt i TV-TV.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!