Foto: Johan Hilding

Extra allt på semestern

Mamma vill semestra med husbilen. Barnen vill åka ut med båten. Pappa vill köra cabriolet. Svårt att bestämma dig? Ta med allt!

Ägarna till det tyska husbilsekipaget kunde troligtvis inte komma överens om hur sommarsemestern skulle spenderas. Och inte ville de dela på sig heller. Lösningen blev husbil plus släp med medföljande bil och båt.

Bilen, för dig som undrar, är en Porsche Boxster av generation två, med tilläggsnamnet Spyder. En specialversion med 320 hästar, 80-kilo mindre vikt än Boxster S och med en sufflett som packas ner i skuffen manuellt.

Frågan är bara vart detta ekipage var på väg. Jag menar, det gäller ju att hitta den perfekta platsen, där alla medhavda leksaker trivs som allra bäst. Det är numera ett tag sedan just detta ekipage siktades utanför Kalmar, men det föranleder oss, så här i semestertider, att passa på att fråga:

Vad väljer du på semestern – husbil/husvagn, bil eller båt? Eller har du också svårt att välja och tar med allt på samma gång?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!