Extra lyxig Range Rover på gång – första bilden

Som om Range Rover inte är lyxig nog ska Land Rover i nästa månad presentera en ultralyxig version av modellen i samband med bilsalongen i New York.

Range Rover av senaste generation är fullproppad med lyx och teknik. Som Range Rover-spekulant med extra kulor på fickan är det kanske framför allt Range Rover Autobiography Black med lång hjulbas som fångar intresset mest. Men tydligen räcker den versionen inte för alla eftersom Land Rover nu meddelar att en ny, extra lyxig Range Rover ska visas på bilsalongen i New York i början av april. Det är den vi ser till höger på bilden ovan. Till vänster är det nya Jaguar XF som är avbildad.

Vi vet ännu inte vad för lyx denna extravaganta modellversion kommer att innehålla. Det enda vi egentligen får reda på så här drygt en vecka innan avtäckningen är att den ska bli det lyxigaste någonsin i Range Rover-förpackning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!