Femdörrars Fiat 500 kommer till Genève

Vill du ha en lite större Fiat 500, och inte är jättesugen på Castagnas limousinversion vi berättade om tidigare i dag, så kan din önskan komma att uppfyllas. Senaste ryktet gör nämligen gällande att en femdörrars Fiat 500 kommer att visas på Genèvesalongen i vår.

Vi har tidigare i dag visat hur karosserifirman Castagna gjort en limousinversion av Fiat 500. Samma firma har även tidigare gjort kombiversion av 500:an. Nu verkar det dock som att Fiat själva har insett att en hel del efterfrågar en lite större och mer praktisk version av Fiat 500. 

Senaste ryktet inom bilbranschen gör nämligen gällande att Fiat har en femdörrarsversion av Fiat 500 på gång. Lösa rykten har förvisso gått länge, men de senaste är mer konkreta, och hävdar att den lite mer praktiska Fiat 500-versionen kommer att visas på bilsalongen ii Genève i mars i år.

Projektet ska internt ha kallats för Project L-Zero, och vi kan anta att den nya karosstypen ska kunna öka försäljningen för Fiat här hos oss kombiälskande och mer praktiskt lagda svenskar. Visar sig ryktena vara korrekta kan vi anta att vi får femdörrars-500:an hit till nästa år.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!