090729-458 italia spider

Ferrari 458 Italia Spider – spekulationer

Därefter tog det inte många timmar innan den första photoshopspekulationen tog form och visar hur en Spider-version kan komma att se ut.

Ferrari 458 Italia – Maranellos senaste tillskott som ska axla den succé som F430 fört med sig. I går släppte Ferrari de första bilderna och informationen på bilen (se länk nedan) som ska premiärvisas på Frankfurtsalongen i höst. Något som Ferrari inte nämnde i sitt pressmeddelande var huruvida det blir en öppen version av modellen eller inte. I mina och många andra ögon finns det inte på kartan att nya 458 Italia inte skulle lanseras som så kallad Spider-version och i de banorna fungerar nog också ledningen hos Ferrari.

Bara några timmar efter att pressmeddelandet och bilderna skickats ut öppnade jonsibal.com upp ena bilden i Photoshop för att där ta fram kapmaskinen och tillverka en 458 Italia Spider. Och visst får vi säga att den nya modellen också fungerar som öppen version, även om ”jonsibal” var aningen het på gröten och missade bland annat att plocka bort B-stolpen på höger sida av bilen. Dessutom gjorde han misstaget att döpa bilen till 458 Italia Spyder. Ferrari använder sig som bekant av Spider med ”i” medan Maserati använder sig av ”y-stavningen” – Spyder.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!