Ferrari 458 Spider – officiella bilder!

Här är de första bilderna på den färdiga Ferrari 458 Spider, några veckor innan ”den riktiga” världspremiären på bilmässan i Frankfurt!

Här är, om uppgifterna stämmer, de allra första officiella bilderna på Ferraris nya cabriolet 458 Spider från Cheers and Gears. Vi kunde visa en illustration av hur den skulle kunna komma att se ut för ett litet tag sedan. Med de riktiga bilderna i handen är en eloge till vår medarbetare Erik Andrén på platsför hans kusligt lika förutsägelseav hur bilen skulle komma att se ut.

Bilderna ska enligt Nextcars ha visats upp för en liten skara Ferrari-kunder för några veckor sedan, men det var så märkestrogna kunder att vi inte fått tag på bilderna förrän nu.

Bak på bilen syns en klarröd huv som döljer både motorn och det fällbara taket. Huven innebär att förbipasserande inte kommer kunna se motorn längre som man kan göra på 458 Italias inglasade dito.

Ferrari kommer försöka plocka över så mycket av möjligt från tekniken från Ferrari 458 Italia. Det betyder att V8-motorn på 570 hästkrafter och 540 newtonmeter kommer att lämnas som den är.

Pris, fler bilder och själva bilen kommer vi kunna skriva mer om om några veckor när Ferrari 458 Spider gör sin världspremiär på bilmässan i Frankfurt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!