070327_enzo

Ferrari Enzo kraschas framför kameran

Jaha, då har det hänt igen. Ytterligare en Ferrari Enzo har kraschats. Den här gången finns det på video!

Vi har inte riktigt vågat hålla räkningen, men uppskattningsvis är det drygt 15 exemplar av supersportbilen Ferrari Enzo som har kraschats vid det här laget. Den kanske mest kända kraschen står en svensk för, Stefan ”Tjock-Steffe” Eriksson totalskrotade en Enzo i Malibu, USA, i februari 2006.

Den här gången är det skådespelaren Eddie Griffin, mest känd för sin medverkan i komedier som Scary Movie 3 och Undercover Brother, som lyckas med bravaden. Det spektakulära i sammanhanget är att händelsen finns på film! 

Enligt knapphändig information inträffade händelsen i går måndag, under en körövning inför en välgörenhetstävling. Filmen visar att Eddie får grov understyrning och bränner in i ett par höga betongblock. Bilen får en liten luftfärd och det hela ser rätt otäckt ut. Eddie klarar sig dock bra.

Det är den amerikanska tv-kanalen CBS2 som har filmen på sin hemsida (länk nedan) och där finns även en filmsnutt som visar hur Eddie poserar för alla fotografer efter händelsen. Följ länken och titta på egen risk.

Enzo-kraschen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!