070521_fiat_500_edition

Fiat 500 Opening Edition - slutsåld rekordsnabbt

I slutet av mars hade nya Fiat 500 premiär på Internet. Under några få dagar i april fanns möjligheten att förhandsboka någon av de 500 första exemplaren av bilen. Det blev succé och inom två timmar var alla exemplaren bokade.

Mellan den 18 och 23 april kunde potentiella Fiat 500-köpare reservera ett av de 500 första exemplar som Fiat valt att kalla Opening Edition. Förhandsbokningen skedde på www.fiat500.com. Webbplatsen överväldes av tusentals besökare som försökte få tag på ett av de exklusiva exemplaren, men endast 500 personer kunde logga ut glada. Dessa personer kommer att bli kontaktade av Fiat i juni för att något senare få sina bilar levererade. Alltså efter den riktiga premiären av bilen inför publik som sker den 4 juli.

Denna limiterade version av Fiat 500 kallas alltså Opening Edition och kommer att utmärka sig med speciella emblem – ett utanpå dörrstolpen och ett inne i bilen, där även ägaren kan få sitt namn ingraverat. Varje bil, som är i pärlvit metallic, är exklusivt omgjord av den erkända italienska möbelsnickaren Giulio Cappellini. Får vi se en sådan limiterad version på våra svenska vägar tro?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Testa Teknikens Världs digitala prenumeration – få Expressen Premium på köpet