Film: Ännu en teaser på nya Mazda 6

Mazda har redan tidigare retats med bilder och film på nya Mazda 6. Nu har man till släppt ytterligare en film, som visar hela bilen i profil.

Mazda skyndar långsamt med premiären av nya Mazda 6. Vi har redan sett så kallade teaserbilder och -filmer, som avslöjat detaljer av den nya bilen. Nu går man ut med ytterligare en film, som avslöjar hela bilens silhuett. 

Som vi kunnat berätta tidigare hämtar nya Mazda 6 mycket designmässig inspiration från konceptbilen Takeri, som visades på bilsalongen i Tokyo i fjol. Det har också funnits uppgifter om att Mazda 6 kan komma som renodlad coupé, och vi kan se på filmen att den i alla fall redan i grundversion får coupéliknande linjer.

Premiär för nya Mazda 6 blir på bilsalongen i Paris i september. Innan dess lär vi ha fått se hela bilen i ordentligt ljus. Den senaste teaserfilmen ser du nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!