FILM: Bil blir omkörd av båt i Ryssland

Ryssland är landet där vad som helst kan hända, och dokumenteras med hjälp av kameror på instrumentpanelen. I den här filmen blir en bil omkörd av en båt, på fel sida, på landsvägen.

Vi har vid flera tidigare tillfällen visat spektakulära filmer som fångats genom kameror monterade på instrumentpanelen till bilar i Ryssland. Anledningen till att många bilar har just den typen av kameror i Ryssland är att man vill kunna bevisa sin oskuld i försäkrings- och polisärenden, men det har också fått bieffekten att mycket av de märkliga saker som händer längs ryska vägar finns dokumenterade på film.

I denna, den senaste sådana filmen, blir en bil, på en landsväg (utan vatten i närheten) omkörd på vägrenen av en båt som passerar i hög fart. Båten, som åker på en båttrailer, stannar till slut på ett fält vid sidan av vägen – men nog kan man tänka sig att föraren blev en aning förvånad över den oväntade passagen. Huruvida båten satt kopplad till den bil som vi ser film från eller ej framgår inte, även om det kan verka troligt.

Ingen verkar i alla fall ha skadats i samband med händelsen, även om vi kan gissa att båt och trailer kanske behöver ses över efteråt. Filmen ser du nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!