Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Foto: Charlie Magee Photography

FILM: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse på småvägar

Se hur världens snabbaste cabriolet blåser igenom franska bergsvägar i Bugattis senaste reklamfilm för Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

När man inte blåser av tupén i toppfarten på 407 kilometer i timmen finns det förstås andra slags vägar som är njutbara i världens snabbaste cabriolet. I en nyligen lanserad reklamfilm föreslår Bugatti själva att man tar sig an kurviga bergsvägar i den 1 200 hästkrafter och 1 500 newtonmeter starka Veyron-cabben. 

 Men det gäller att hålla tungan rätt i mun när man kniper kurvorna, passar man inte gaspedalen kan Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse råka accelerera upp till 100 kilometer i timmen på 2,6 sekunder, alternativt snabbare ner för bergskanten. Och har man inte försäkring på bilen kan en sådan exercis kostar upp emot 17 miljoner kronor som den två ton tunga värsting-Bugattin kostar.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!