110804-honda-civic-2012

FILM: Nya Honda Civic

Under fortsatt kamouflage presenterar Honda en film av sin utmanare i golfklassen, Civic.

Honda har släppt den första infon om 2012 års Honda Civic. Nya Honda Civic tappar maskeringen på bilsalongen i Frankfurt nästa månad, men Honda är så ivriga med Civic att vi redan nu fått information om bilen. 

Nya Civic är utvecklad särskilt för de europeiska vägarna som hör till de mest varierade menar Honda. Det innebär att fokus har legat på köregenskaper och hjulupphängning i utvecklingen av Civic. Det enda halvspecifika Honda velat säga än så länge är att man styvat upp torsionstavupphängningen som man försett med en vätskefylld bussning, vilket de menar ger god komfort och sportig körkänsla. 

Honda kommer bara erbjuda nya Civic i femdörrars-utförande. Den ska skruvas i hop i Hondas fabrik i Swindon i sydvästra England, tillsammans med lilla Jazz och suven CR-V.

Lite är sagt om motoralternativ och priser men det kommer lagom till världspremiären i Frankfurt nästa månad. Förhoppningsvis ska vi inte behöva vänta för länge på nya Civic Type-R och en hybridversion lär också hitta ner i bilen.

Ta en titt på nya – men tungt kamouflerade – Honda Civic i videon här nedan!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!