Nya Mercedes C-klass 2014 W205

Fler läckta bilder på nya Mercedes C-klass

Vi har redan sett nya Mercedes C-klass från topp till tå och inifrån och ut tack vare en handfull officiella bilder samt en hel drös med bra spionbilder. Här kommer ytterligare en last med nya bilder.

Femte generationen Mercedes C-klass har världspremiär på bilsalongen i Detroit nästa månad. Vi vet redan hur den ser från alla håll och vinklar tack vare vår spionfotograf som lyckades nosa upp var Mercedes höll till under reklaminspelningen. Bilen vi såg då för några veckor sedan var utrustad med AMG-paket, vilket långt ifrån alla C-klass kommer att vara. Dessutom har vi kunnat visa er de enda bilderna på kombimodellen, helt utan maskering.

Bilderna vi ser här i dag (se alla i galleriet nedan) säger egentligen inte så mycket mer än hur bilen ser ut i mer standardmässigt utförande. Bilderna är Mercedes egna illustrationer som ska användas i broschyrmaterial och dylikt.

Mer om nya Mercedes C-klass, som 2015 väntas komma i en variant à la A5/3-serie GT, kan vi förvänta oss 17 december då det är tänkt att tyskarna släpper information och bilder på nya generationen som betecknas W205. Tills dess får du nöja dig med att klicka vidare på länkarna nedan, där finner du mycket intressant fakta om nya C-klass. Bland annat om nya plattformen med tekniklån från både E-klass och S-klass, kommande motorer och mycket annat.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!