Fler supersportbilar förstörda

I går skrev vi om en Ferrari F40 som blivit halvt mos i Kanada. I dag skriver vi om en Lamborghini Aventador i Tjeckien som är redo för skroten samt en Murciélago som stukats duktigt i Polen.

Man kan ju börja undra om inte flera supersportbilsägare (eller förare) borde tänka om och köpa någonting annat i bilväg.

 I går skrev vi om en Ferrari F40 i Vancouver som kraschat relativt våldsamt. I dag kommer rapporter om ytterligare två supersportbilar av rang som förarna missbedömt på ett eller annat vis.

På bilden här till höger ser vi en vit Lamborghini Aventador LP 700-4 som vilar på underredet efter en förmodad avåkning på en landsväg. Den vråldyra italienska besten med fyrhjulsdrift var antagligen för mycket för föraren.

 I filmen nedan ser vi en Lamborghini Murciélago i polska Wroclaw vars förare satte den i en tegelmur. Exakt varför vet vi inte men troligtvis rör det sig här om en för tung gasfot. Det är i alla fall ingen ovanlig orsak i kombination med okunskap om hur man rattar bilar med hög prestanda.

 Föraren och passageraren i Murciélago är ännu oidentifierade och vägrade läkarvård.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer