Nya Mercedes S-klass 2014 Foto: CarPix

Följ världspremiären av nya Mercedes S-klass live på teknikensvarld.se!

I dag är det världspremiär för nya Mercedes S-klass under en tillställning i Hamburg. Teknikens Värld är på plats, men du som inte är där kan följa avtäckningen live här på Sveriges största* och bästa bilsajt.

Redan i mitten av mars kunde vi på teknikensvarld.se visa upp – som första media i världen – bilder på nya Mercedes S-klass utan någon som helst maskering (se bilderna i galleriet nedan).

 I dag, två månader senare, är det dags för världspremiär av nya S-klass när Mercedes har bjudit in världens motorjournalister till en afton i Hamburg. Teknikens Värld är självklart på plats och i kommande nummer kan du läsa allt om Jonas Borglunds reflektioner och tankar kring bilen. Senare i år blir det både provkörning och test.

 Men du som är intresserad av nya S-klass och all ny, spännande teknik som den sägs vara fylld med vill så klart ha koll på allt redan i dag. Det får du om du surfar in på den här artikeln senare i dag, närmare bestämt klockan 17.15 då Mercedes börjar sändningen från världspremiären i Hamburg. Det lovas livesändning med avtäckning, expertsnack och mycket mera. Alltså klockan 17.15 i dag, onsdag 15 maj. Sändningen visar vi här nedan.

Gör dig fullt förberedd och påläst inför dagens avtäckning genom att studera bilderna i galleriet nedan.

Så fort Mercedes släppt all information och bilder kan du grotta ner dig i kvällens artikel om nya S-klass.

OBS! Eftersom Mercedes webbserver verkar vara överbelastad titt som tätt kan du, om du har problem med tv-spelaren nedan, gå in här för att se livesändningen.

 * teknikensvarld.se är enligt officiella statistiksiffror från KIA-index Sveriges största bilnyhetssajt 2013. Så här ser siffrorna ut för de fem största sajterna i Sverige, vecka 1 till och med 19 i år:

Teknikens Värld: 124064 unika besökare per vecka.

Aftonbladet Bil: 113634 unika besökare per vecka.

Expressen Motor: 109368 unika besökare per vecka.

Auto Motor & Sport: 91615 unika besökare per vecka.

Vi Bilägare: 78417 unika besökare per vecka.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!