071005-fiesta-black-magic

Ford Fiesta Black Magic

Ford Fiesta är en populär bil ute i Europa. Men som vi alla vet sjunger nuvarande generationen på sista versen. Därför lanserar Ford nu en Fiesta i begränsad upplaga – Black Magic.

Ford Fiesta Black Magic kommer bara att tillverkas i 1 500 exemplar. Den kommer med två olika motoralternativ – båda bensinare. Den ena på 1,2 liter med 70 hästkrafter och den andra på 1,6 liter med 80 hästkrafter. Med andra ord motorer som inte är lika snabba som bilens utseende.

Bilens kulör blir unik för Black Magic, den lackeras i något som kallas Black Panther-metallic. Fälgarna på 16-tum är matt svarta, dimljusen har fått ny utformning och stötfångarna fram och bak har setts över för att skilja sig från vanliga Fiesta. Mörkt tonade rutor ingår också i standardutrustningen.

Inuti bilen får mittkonsolen inslag av aluminium samtidigt som ratten och växelspaksknoppen förses med läder. Bilen är dessutom utrustad med en kraftfull stereo, elbackspeglar och högfartsdäck (som knappast behövs) i lågprofil.

Om Ford Fiesta Black Magic kommer till Sverige är ännu oklart.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!