Ford (Grand) C-Max facelift – första bilden

Ford ska visa upp mycket nytt på bilsalongen i Paris i oktober. Två av nyheterna är ansiktslyfta versioner av C-Max och Grand C-Max.

Ford C-Max och Grand-C-Max av nuvarande generation känns inte speciellt gammal. De båda modellerna känns fortfarande fräscha. Det hindrar dock inte Ford från att uppdatera dem, de ska ju anpassas för att utseendemässigt hänga med märkets övriga modellprogram men också för att bjuda på modernare upplevelser.

Ford har i dag släppt en första så kallad teaseerbild som visar främre vänster del av bilen. Vi kan se att det blir ett tuffare utseende med nya, rakare strålkastare och en front som andas med Focus (som uppdaterades tidigare i år). Större dimljus av rektangulär karaktär i stället för små runda.

C-Max och sjustsiga Grand C-Max i uppdaterade utföranden kommer sannolikt att behålla motorpaletten som finns i dag, det vill säga från den lilla EcoBoost-maskinen på 1,0 liter upp till den starka tvålitersdieseln på 163 hästkrafter. Små justeringar kan vi dock räkna med.

17 september är det premiär på webben. Därefter världspremiär inför publik på bilsalongen i Paris nästa månad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!