Ford Mustang 2013

Ford Mustang facelift var oskarp...

...men inte nu längre eftersom MustangEvolution.com lyckades lägga vantarna på bilden som Ford använde för att locka Facebook-fans.

På bilsalongen i Los Angeles som startar i veckan ska Ford visa upp nya uppdaterade Mustang av, enligt amerikanskt räknesätt, årsmodell 2013.

 Som en liten aptitretare så här dagarna innan avtäckningen hade Ford kommit på den geniala idén att släppa fyra suddiga detaljbilder på bilen och för var 5000:e delning på Facebook gör man en av bilderna skarp. I skrivande stund har drygt 10500 delningar gjorts och därmed har Ford gjort två bilder tydliga.

 Men nu går det trögt med delningarna, men det beror inte på att folk inte vill se de två kvarvarande bilderna. Det hela beror i stället på att MustangEvolution.com lyckats få tag på alla fyra bilder i skarp version. Därmed faller Fords lilla tilltag på Facebook en aning.

 Det vi kan se på bilderna ovan är att Ford Mustang årsmodell 2013 bland annat får lysdioder i strålkastarna, att bakljusen får med Las Vegas-utseende samt att mellan mätartavlorna för hastighet och varvtal finns en uppsnofsad LCD-display med Track App som visar allt du behöver veta om bilen och motorn, och lite till, samt racefunktioner som varvtider, nedräknare med mera.

 Inom ett par dagar lär vi ha all information om nya uppdaterade Ford Mustang.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!