Shelby GT500 Shooting Brake

Ford Mustang kan bli kombi

Så här kan Ford Mustang se ut i kombiutförande, eller Shooting Brake för att använda ett mer exotiskt uttryck. Men den första bilden på Mustang-kombin ger upphov till fler frågor än svar…

Hur skulle du vilja att en Ford Mustang i kombiutförande ska se ut? Förmodligen något i stil med den Shelby GT500 Shooting Brake som vi ser på bilden ovan. Bilden kommer från lyxbåtstillverkaren Strand Craft som låter meddela att de ska bygga en Shooting Brake-version av Mustangen.

 Det är dock svårt att ta Strand Craft på allvar. De har bara en bild att visa upp och den är som synes inte av högsta kvalitet, snarare resultatet av ett hastverk i Photoshop och det är inte mycket bättre ställt med företagets hemsida.

 Genom ett pressmeddelande låter företagets vd Kurt Strand dock meddela att bygga ett exklusivt exemplar av Shelby GT500 Shooting Brake. V8:an på 5,8 liter från originalbilen behålls men uppgraderas till omkring 850 hästkrafter, vilket gör att 0-100 km/h ska gå på 3,3 sekunder.

Vad tycker du om Strand Crafts Mustang-kombi, bättre eller sämre än Callaways Corvette-kombi?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!