080104-chevrolet-camaro

Första bilden på nya Chevrolet Camaro

På Detroitsalongen ska Chevrolet avtäcka femte generationens Camaro. Men redan nu fiskar företaget efter publicitet genom att släppa en ”spionbild” på bilen – helt utan kamouflage.

Det är alltså dags för Chevrolet Camaro att göra comeback. De tidigare fyra generationerna av bilen tillverkades mellan 1967 och 2002. Nu efter sex år får alla Camaro-fans världen över sina drömmar besannade och då först på bilsalongen i Detroit som inte är många dagar bort.

För att dra ögonen till sig redan nu har Chevrolets general manager Ed Peper lagt ut en liten bild (som du ser här ovan) på nya Camaron som förseriebil. Samtidigt uppmanar han folk i USA och Australien att ha sina mobilkameror redo eftersom tester på allmän väg pågår där. Även om det är första bilden på bilen helt avklädd så vill man ju helst se den framifrån. Ta en titt på bilden nedan, det är konceptversionen med den arga och bredflabbade nosen som antagligen kommer att vara väldigt lik produktionsbilens.

GM Fastlane Blog

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!