070716-skoda-fabia-kombi

Första bilden på nya Skoda Fabia Combi

Nya Skoda Fabia med fem dörrar började säljas nyligen. Nu är det dags för den lilla bilen att växa utrymmesmässigt - kombiversionen av Skoda Fabia är snart här.

Skoda Fabia som kombi kommer att begå sin världspremiär på Frankfurtsalongen i september. Nu kan vi visa den första officiella bilden på bilen.

Vilka motoralternativ som blir aktuella till kombiversionen är i nuläget okända. De versioner som finns till femdörrarsversionen kommer antagligen alla att hitta ner under huven på kombin. Följande motorer finns i dag till Fabia med fem dörrar:

1,2 liter bensin 70 hästkrafter 

1,4 liter bensin 85 hästkrafter 

1,6 liter bensin 105 hästkrafter 

1,4 liter diesel 80 hästkrafter 

1,9 liter diesel 105 hästkrafter 

Alla motorer finns med femväxlad manuell växellåda. 1,6-litersmotorn kan även fås med sexväxlad automatlåda.

Priserna på kommande kombiversionen är ännu okända. Dagens instegsmodell (1,2 liter Ambiente) med fem dörrar kostar 113 400 kronor i grundutförande. Tidigare prispåslaget på gamla Fabia Combi var 3 500 kronor, så vi kan förvänta oss någon liknande för nya kombin.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!