Första turen med nya Volvo XC60

Mikael Stjerna har fått åka med i nya XC60 på Volvos testbana i Hällered vilket du kan läsa mer om i Teknikens Värld nummer 11/2017 som finns ute nu.

 I Teknikens Värld nummer 11/2017 bjuds du på Mikael Stjernas XC60-rapport.

I Teknikens Värld nummer 11/2017 som finns att köpa i butik just nu och i ytterligare knappt en vecka (och så klart på webben när du vill) kan du läsa hela rapporten som Mikael Stjerna sammanställt efter att ha fått uppleva nya Volvo XC60 under en hel dag på Volvos testbana i Hällered. Den kortare direktrapporten från denna tur kunde du ta del av här på teknikensvarld.se redan i slutet av april.

Du vet väl om att vi redan har varit och provkört nya XC60 för första gången? Det gjorde vi för bara några dagar sedan då Erik Wedberg var nere i Barcelona och satte sig bakom ratten i Volvos nya mellanklass-suv. Den direktrapporten kan du ta del av här och hela sammanställningen går att läsa i kommande nummer av Teknikens Värld.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!