080906-straff-rattfylla

Fortsätter köra onykter trots 48 rattfylleridomar

I helgen åkte en Märstabo fast två gånger i poliskontroller för att ha kört rattfull. Två gånger på en helg, otroligt kan man tycka, men det ligger så mycket mer bakom. I maj dömdes samma förare för rattfylleri för 48:e gången!

Märstabon, som är i 50-årsåldern, dömdes så sent som i maj i år för rattfylleri. Det var dock inte första gången han dömdes, utan 48:e gången i ordningen!

I fredags åkte han fast i centrala Uppsala för att ha kört onykter bakom ratten. Det stoppade inte mannen som i lördags ännu en gång åkte fast för rattonykterhet.

I maj körde mannen dessutom på en kvinna med barnvagn i Knivsta.

– Den här mannen har inget körkort och han kommer över bilar hela tiden. Får han inte låna, stjäl han dem, säger Royne Käck vid Arlandapolisen till Upsala Nya Tidning.

Diskutera gärna i kommentarsfunktionen nedan hur man ska kunna få bukt på alla dessa rattfyllerister som ger sig ut i trafiken gång på gång och utsätter alla andra för livsfara.

Motormännen kräver hårdare tag pga ovanstående incident

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!