070502_ferrari

Frossa i Ferrari i Stockholm

Starten för det svenska firandet av Ferraris 60-årsjubileum har gått. En kortege med över 100 bilar kör genom huvudstaden för att stanna vid Slottsbacken. Spring dit och beskåda!

Det är inte bara Saab som fyller 60 i år. Italiens stolthet, sportbilstillverkaren Ferrari, firar också 60 år. ”Ferrari 60 Relay” inleddes i Dubai 28 januari och totalt ska över 50 länder delta i firandet som varar i 148 dagar. Stor final blir det hemma i Maranello 21-24 juni. 

I paraden som just nu besöker Stockholm ingår över 100 bilar av det ädla märket och längst fram kör före detta F1-föraren Stefan ”Lill-Lövis” Johansson.

Bilden ovan är från firandet i Belgien. Du som inte kan ta dig till Slottsbacken i dag gör klokt i att besöka www.teknikensvarld.se i eftermiddag. Vi uppdaterar denna nyhet så snart vi kan med nya bilder från firandet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!