Garageplats till salu - för 1,7 miljoner kronor

Att hitta parkering i en storstad som Stockholm är aldrig lätt. Därför finns det stor efterfrågan på garageplatser i staden. Inte sällan blir de väldigt dyra, och denna garageplats på Östermalm är inget undantag.

980 kronor i månaden låter som en ganska bra deal om man ofta behöver parkera i staden. Det är vad månadskostnaden för den här garageplatsen på Östermalm i Stockholm är. Men innan du slår till kan det vara bra att titta på vad prislappen ligger på. 1,7 miljoner kronor får du betala för att få tillgång till garaget. 

Visserligen för att fastigheter i Stockholm är dyra, men detta känns en aning extremt. 1,7 miljoner kronor för 12 kvadratmeter innebär att varje kvadratmeter kostar strax under 142 000 kronor. Det är mer än vad en bostadsrätt på Östermalm kostar per kvadratmeter.

Ändå tror inte mäklaren att hon kommer att ha något problem med att sälja garageplatsen. Hon berättar att hon sålt 25 andra garageplatser tidigare, och att den dyraste gått för 1,75 miljoner kronor. 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!