Håll koll i backspegeln!

I vissa situationer är det viktigare än någonsin att ha bra koll i bilens backspeglar. Till exempel när du står sist i kön på en stor väg.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Kameran som filmat ovan filmsnutt sitter i en bil vars förare har den koll i backspegeln som alla borde ha. Kamerabilen står uppenbarligen sist i en kö som uppstått mitt på en större väg. Plötsligt upptäcker föraren en lastbil i backspegeln, som inte verkar sakta in för kön, och slänger sig ut i det andra körfältet för att undvika att bli påkörd. Ett snabbt beslut som troligtvis räddade livet på den/de som satt i bilen. Lastbilen missar kamerabilen och även framförvarande bil, som också hinner flytta sig i sista sekund, för att istället träffa en tankbil.I nedan filmsnutt ser vi hur lastbilen ser ut efter olyckan. Det hade inte varit roligt att sitta i en personbil mellan de två krockade lastbilarna... Håll koll i backspegeln!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!