110616-goodwood revival

Häng med oss till Goodwood Revival!

Höstens hetaste nostalgitripp närmar sig med stormsteg och nu finns chansen att åka dit den 15-18 september – med oss!

Skylten ”5 sek” lyfts plötsligt upp framför startfältet och reaktionen kommer omedelbart. De 35 bilarna i startfältet går från tomgång till näst intill maxvarv på ett ögonblick och när startflaggan faller far bilarna iväg i ett sanslöst tempo med fyra i bredd in i första kurvan. Ljudet, atmosfären och intensiteten andas modern racing, men detta är något helt annat. Detta är Goodwood Revival där nyaste tävlingsbilen är tillverkad 1966, men någon hänsyn till ålder eller unikt utförande tas inte. Här är det vinna som gäller. Och när man lyfter blicken från bilarna och insuper atmosfären mitt i detta nostalgins Mecka kan man inte bli annat än helt tagen av stunden,

– Jag och Mikael Stjerna var där första gången 2004 och jag minns det som i går, berättar Linus Pröjtz som fortsätter:

– Jag tycker mig ha sett en hel del genom jobbet, men inget kommer i närheten av Goodwood Revival. Det är kort och gott den bästa nostalgikicken i världen där man får se bilar, som man knappt kommer i närheten av annars, köras både till och över gränsen. Organisationen bakom evenemanget kämpar ständigt med att utveckla konceptet utan att moderna inslag tar över och deras framgång går inte att ta miste på.

En mäktig totalupplevelse

Men Revival är så mycket mer än racing. Flyguppvisningar med Supermarine Spitfire, Mustang P51 och en hel rad andra fantastiska plan. En gammelbilsauktion för den köpsugne. Ett helt marknadsfält där man kan köpa allt från konst till bildelar, tidstypiska kläder och gamla klockor. Och själva parkeringsområdet är en fantastisk utställning i sig där man lätt kan spendera en timme eller två.

Din chans att uppleva bilvärldens största klassiker

Eftersom Goodwood Revival egentligen är för bra för att vara sant så kände vi oss tvungna att organisera en resa dit. Därför kan vi nu erbjuda ett komplett paket med flyg, transfer, hotell med frukost, middagar, inträde och läktarbiljetter. Det enda du behöver göra är att anmäla dig, men gör det nu för vi har bara ett ytterst begränsat antal platser. Klicka här eller på länken nedan för att komma ett steg närmre årets upplevelse!

Läs mer & anmäl dig

Häng med till Goodwood Revival med Teknikens Värld

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!