Har Lamborghini en överraskning med sig till Genève?

Vi vet att Lamborghini förmodligen kommer att visa Aventador i roadsterversion på bilsalongen i Genéve i mars. Nu säger ryktet att vi också kan få se något mer i Lamborghini-montern.

Det är nu ett bra tag sedan som Lamborghini lovade att visa något nytt till varje större bilsalong. Ett rätt starkt löfte från en biltillverkare som bara har två modellserier, men med ett fåtal undantag har faktiskt löftet uppfyllts.

Nästa större bilsalong är den i Genève i mars, och vad vi vet kommer med all sannolikhet nya Aventador Roadster att presenteras där. Taklös, och med 700 hästar, lär det bli något alldeles särskilt. Men enligt senaste ryktesvändan i bilvärlden räcker inte det för att Lamborghini ska vara nöjda, folken från Sant'Agata Bolognese har nämligen (ytterligare) en överraskning på gång till Genève.

Riktigt vad denna överraskning kan bestå av vet vi inte riktigt i dagsläget. Kanske kan det vara produktionsversionen av Sesto Elemento, som lär vara ytterst lik konceptversionen, kanske kan det vara ytterligare en specialversion av Gallardo.

Kanske kan det också vara en helt ny modellserie, i form av sedanmodellen Estoque eller en crossover, en slags modern efterträdare till LM002. Den sistnämnda har nu ryktats löst om i åtskilliga år. Rör det sig om det lär i alla fall bilen visas i konceptversion först.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!