Stacy Omelinoffs historia berörde många. Nästan 13 000 dollar har samlats in. Foto: Foto: skärmdump, Gofundme

Hennes bil vandaliserades i sex timmar – nu får hon hjälp av allmänheten

En kvinna gick loss på en parkerad bil i Koreatown, Los Angeles, och stoppades inte förrän sex timmar senare, när bilen var mer eller mindre förstörd. Nu har en pengainsamling på nätet genererat nästan 120 000 kronor till ägaren.

En övervakningskamera har filmat en kvinna när hon vandaliserar en bil området Koreatown i Los Angeles. Bilens ägare Stacy Omelinoff hade parkerat bilen hos en vän, och när hon kom tillbaka till bilen var den helt förstörd. Det rapporterar Inside Edition.

Övervakningskameran visar våldsverkaren när hon med hjälp av olika tillhyggen, bland annat bilens egen vindrutetorkare, ristar in märken i lacken på stora delar av Stacy Omelinoffs Buick, hoppar på taket, punkterar däck och förstör grillen.

Filmen från övervakningskameran visar att skadegörelsen började vid tretiden på natten och, trots att människor såg vad som pågick, inte upphörde förrän runt klockan nio på morgonen efter att en granne slutligen ringde polisen.

Kvinnan som ägnat sex timmar åt att förstöra bilen togs om hand av polisen och undersöktes av psykologer. Under tiden la Stacy Omelinoffs kusin upp en annons på hemsidan Gofundme

, där hon skrev vad som hade hänt. Nu har över 500 människor donerat nästan 120 000 kronor.Se inslaget från Inside Edition här under!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!