090106-honda-insight-bilder Foto: (C) Paul Harmer Photography Ltd

Honda Insight visar upp sig

Hondas upphaussade hybrid Insight har hittills varit en skygg bil. En ynka bild på den färdiga Insight lyckades leta sig ut på webben strax före jul. Nu har dock Hondas pressavdelning läckt rejält: hela 20 färska bilder visar en Insight i fin form.

Nu dröjer det inte länge innan världen för första gången både får se och känna på Hondas nya hybridutmanare Insight. Nästa veckas Detroitsalong blir skådeplats för Hondas viktiga lansering. På förhand ser temat för salongen ut att bli miljöteknik, och den största kampen står mellan Honda och Toyota som ska visa sin helt nya Prius.

Nya Prius är en riktig doldis med endast ett par blyga framträdanden på bild och video. Insight kunde däremot ses som koncept redan på Parissalongen i höstas. Jämfört med konceptet kan vi nu se att den produktionsfärdiga bilen har fått en mer civiliserad framtoning. Fronten är inte lika aggressiv och släktskapet med övriga modellutbudet är tydligare. Vi får även en första titt på instrumenteringen. Denna ser ut att bli härligt futuristisk. Hondas förhoppning är att Insight ska bli en överkomlig bil för de flesta. Honda har varit noga med att poängtera att den ska bli marknadens billigaste hybrid.

Läs allt om kommande Insight via länkarna nedan.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!