090710-lotus-hertz

Hyr en Lotus på semestern

Semesterhyrbilen behöver inte alltid vara en grå och tråkig historia. Den som åker till Italien på semestern kan man faktiskt ha en riktigt rolig hyrbil. Från och med mitten av juli hyr Hertz ut Lotus Elise SC och Exige.

 Lotus Cars och Hertzs italienska avdelning Hertz Italiana har inlett ett samarbete. Det innebär att den som åker till Italien på semestern har möjlighet att hyra en Lotus Elise SC eller Exige. Hertz har nämligen tagit in en bunt knallgula Lotusar och ska börja hyra ut dessa från mitten av juli.

Förutom den Hertz-gula färgen modifieras bilarna lätt i interiören där bland annat Hertzs logga sys in i stolarnas ryggstöd. Andrea Manni, chef för den officiella Lotus-återförsäljaren i Rom, är övertygad om att uthyrningen av Lotus-bilarna kommer att öka hans affärer.

– För många är det en livslång dröm att köra en Lotus och nu kan den drömmen förverkligas för en längre tid än en provkörning. Vi förväntar oss att många av dem som hyr en Elise eller Exige besöker en Lotus-återförsäljare efteråt, säger Manni.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!