Hyundai Intrado läcker ut innan Genève

Intrado, den senaste konceptbilen från Hyundai läcker ut innan premiärvisningen i Genève om drygt en vecka.

Strax innan nyår rapporterade vi att Hyundai planerade att presentera Intrado på bilsalongen i Genève. Enligt Hyundai innehåller Intrado en del innovationer som ska kunna förändra konstruktionsmetoderna för framtida bilar.

Intrado är en sportig crossover som blir den första att anamma Hyundais nya formspråk Fluidic Sculpture 2.0. På bilderna kan vi se en starkt markerad grill flankerad av argsinta LED-strålkastare, hjulhusen är skarpa och yxiga medan bakdelen är rundad och lugnare och inramas av de C-formade bakljusen.

Interiören är sportig med oval ratt med inlägg i kolfiber samt digitala instrument och vad som ser ut att vara en head up-display. Intrado kommer att drivas av nästa generations vätgasdrivlina som är betydligt mindre, lättare och effektivare än den som sitter i Hyundai ix35 i dag.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!