090107-e-klass-w212

Info/bilder på nya Mercedes E-klass har läckt ut

Vi har redan sett hur nya Mercedes E-klass ser ut på utsidan tack vare läckta bilder. Nu har det dykt upp fler bilder som visar modellen från insidan samt de olika designversionerna. Och som bonus har all fakta om alla motoralternativ också poppat upp.

Nästa Mercedes E-klass, kallad W212 internt hos Mercedes, kommer allt närmare ett lanseringsdatum. Ännu har Mercedes inte släppt några som helst uppgifter om den nya generationen, men vem behöver officiella pressreleaser när det dyker upp läckta bilder och broschyrer stup i kvarten?

Sedan tidigare vet vi hur den nya ”Mercan” ser ut utvändigt, men de nya bilderna visar mer än så. Förutom att visa de tre designversionerna Classic, Elegance och Avantgarde samt två paketutrustningar avslöjar de nya bilderna även bilens insida. Utöver detta finner du här nedan all fakta om modellens motorer (se bilderna nedan). Allt hämtat från en officiell broschyr som har kommit på villovägar.

Notera dimljusen på bilarna, Elegance och Classic har dubbla, Avantgarde har bumerangformade. Vad tycks?

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!