Jaguar C-X17 Sports Crossover Concept

Jaguar C-X17 i italienskt rött – kärlek vid första ögonkastet?

Jaguars kommande crossover C-X17 visades upp redan i Frankfurt i höstas, då i blått. Därefter blev den guldfärgad och nu har den blivit röd. Var du inte förälskad tidigare kanske du blir det nu?

I september förra året skickade Jaguar ut de första bilderna på deras C-X17 Sports Crossover Concept som kort därefter fungerade som britternas huvudnummer på Frankfurtsalongen. Den bilen, som var blå, överöstes med beröm för sitt utseende. På bilsalongen i kinesiska Guangzhou i november var det dags för bilen att återigen visas upp inför publik. Karossen var då guldfärgad, en kulör som kanske inte gör bilen fullt rättvisa.

 Nu har Jaguar bestämt sig för att hetta upp konceptbilen än en gång genom att ge den kärlekens färg – rött. Kulören heter Italian Racing Red och ger den brittiska crossovern en betydligt mer sportig touch. Vad tycker du – blått, guld eller rött?

Mer om C-X17 och Jaguars nya aluminiumbaserade plattformsteknik kan du läsa här. Efter att du tittat på bilderna nedan, förstås.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!