Jaguars suv C-X17 – första officiella bilden

I måndags kunde vi visa en mörk teaserbild på Jaguars nya suv-koncept C-X17. Nu är det dags för en bild som visar bilen på riktigt, rakt framifrån. Här är den! Hur tycker du den ser ut?

Det har blivit lite av en snackis, att Jaguar ska släppa en suv – om än bara som koncept – på Frankfurtsalongen. En mörk teaserbild kunde vi publicera redan i måndags, och nu har den första riktiga, officiella, bilden på bilen kommit ut.

Bilden visar bilen, som heter C-X17, rakt framifrån. Och nog känner vi igen formspråket från resten av Jaguars modellprogram – med de smala, plirande strålkastarna och grill enligt rådande Jaguarmall.

C-X17 är baserad på Jaguars nya, modulbaserade aluminiumbottenplatta, som ska fungera ungefär som Volvos SPA-arktitektur och kunna användas till en rad av Jaguars kommande modeller. Bland annat den nya, mindre Jaguar-modellen som ryktats en hel del om på sistone, låter vi gissa.

Fler bilder på C-X17 lär komma senast på måndag, då den officiella premiären ska ske på bilsalongen i Frankfurt.

UPPDATERING:

Nu har en ny bild läckt ut. Den senaste bilden visar Jaguar-suven snett framifrån och bekräftar förhandsuppgifterna som har sagt att konceptbilen ska ha muskulösa och sportiga former. Mer information och fler bilder kommer på måndag.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!